Wenskaarten /

Handgemaakte wenskaarten

De wenskaarten die ik verkoop zijn stuk voor stuk met liefde handgemaakt. Hierdoor is elke kaart altijd (een beetje) uniek.

Technieken en materialen

De technieken die ik gebruik om kaarten te maken zijn vormen uit papier snijden, knippen en plakken, reliëfdruk, stempelen … Deze worden dan gecombineerd met materialen zoals linten, glitters, stickers, knoopjes, vilt en zoveel meer.

Deze materialen kunt u kopen op de webshop.

Kaarten op maat gemaakt

Naast de generieke kaarten die ik verkoop, kunt u ook bij mij terecht voor een gepersonaliseerde kaart. Wilt u een specifieke kaart voor een verjaardag met naam en leeftijd? Of geeft u graag een kaartje aan de ouders van een pasgeborene dat mooi matcht met de gebruikte kleuren en vormen van de geboorteaankondiging? Dan kan u dat bij mij bestellen.

Verkoop in consignatie

Heeft u een krantenwinkel of andere winkel waarin u graag mijn kaarten verkoopt? Laat het mij weten. U kunt mijn kaarten immers in consignatie verkopen. Zo hoeft u ze pas aan mij te betalen wanneer ze verkocht worden aan uw klanten.

Aangezien ik dit maar kleinschalig doe, kan ik geen molen of kaartenhouder leveren. Ook zal het aanleveren van kaarten wat tijd in beslag nemen. Tel ongeveer twee weken per bestelde design.

Voorbeelden en hoe zelf kaarten maken

U vindt een fotogalerij op mijn website, erwtje.be. Op diezelfde website vindt u ook productreviews, tips en technieken om zelf kaarten te maken, kooptips en zoveel meer. Erwtje is ook te vinden op Facebook.

Kaarten op voorraad kunt u bestellen via de webshop.

   Naar de fotogalerij

   Erwtje.be op Facebook

   Erwtje.be op Pinterest

   Erwtje.be webshop met wenskaarten en knutselmateriaal

Vragen en bestellingen

Heeft u nog vragen omtrent de wenskaarten die ik maak of wilt u een vrijblijvende offerte, contacteer mij dan.