Websites /

Uitzicht

Een website moet visueel aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Qua uitzicht wordt uw website afgestemd op uw bedrijfskleuren en voorkeuren. Als webdesigner/webdeveloper zorg ik ervoor dat de structuur van uw website duidelijk is zodat de bezoekers van uw website meteen vinden wat ze zoeken.

Vindbaar op het internet

Hoe gemakkelijk Google uw website vindt, hangt van erg veel factoren af. Door een paar technieken toe te passen zal uw site gemakkelijker te vinden zijn en vinden uw (potentiële) klanten hem gemakkelijker terug.

Goede inhoud

De inhoud is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw website. Ik pas uw teksten en afbeeldingen aan zodat deze een goed en duidelijk geheel vormen.

Beheer

Wilt u zelf uw website onderhouden, dan kan ik uw website ontwikkelen op het content management system (CMS) Drupal. U krijgt hiervoor een handleiding en/of demonstratie. Heeft u maar een kleine website die qua inhoud niet vaak verandert, kunt u het ook zonder CMS doen. Hoe dan ook, u kunt altijd kiezen tussen zelf uw website aanpassen of dat door mij laten doen via een onderhoudscontract.

Sociale Media en nieuwsbrieven

Wilt u graag met uw bedrijf actief (of actiever) worden op Sociale Media? Dan kan ik u helpen met alles op te zetten zodat u uw zaak nog beter kan promoten. Ook een elektronische nieuwsbrief is nog altijd een prima communicatiemiddel naar uw klanten toe. Ik help u graag met zowel de inhoud, het ontwerp als het opstellen en versturen ervan.

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog vragen omtrent websites of wilt u een vrijblijvende offerte, contacteer mij dan.

KLJ Nieuwrode

Design & development

Erwtje.be

Development

VuPa

Design & Development

Bevanet

Development