Drukwerk /

Van ontwerp tot afgewerkt product

Als u drukwerk wil laten maken, kunt u moeilijk met een niet-opgemaakte tekst naar de drukker lopen. Ik ontwerp als desktoppublisher u uw brochure, visitekaartje of ander drukwerk, doe voorstellen met betrekking tot formaten en papiersoorten en stuur uiteindelijk alles door naar de drukker. Zo hoeft u enkel maar uw drukwerk in ontvangst te nemen.

Tekst

Omdat ik wil bijdragen aan kwalitatief drukwerk, pas ik sowieso eventuele schrijffouten in uw tekst aan. Indien u wenst kan ik ook de tekst wat herwerken en/of woordkeuzes aanpassen om uw tekst vlot leesbaar te maken.

Afbeeldingen

Heeft u foto's die nog wat moeten aangepast worden? Of heeft u analoge foto's die gedigitaliseerd (en geretoucheerd) moeten worden? Dat kan ik allemaal in orde maken voor u. Zelfs het maken van grafische elementen is geen enkel probleem.

Materiaalkeuze

Elk drukwerk heeft zijn eigen papier nodig. Voor een flyer mag het dun papier zijn, maar een brochure mag al wat steviger in de hand liggen. En voor een visitekaartje is de materiaalkeuze nog belangrijker. Het is tenslotte uw visitekaartje.
Verder moeten stickers, promomateriaal, uithangborden … natuurlijk ook drukklaar gemaakt worden. Ik kan dit allemaal voor u regelen.

Vrijblijvende offerte

Heeft u nog vragen omtrent drukwerk of wilt u een vrijblijvende offerte, contacteer mij dan.

Happy Syrup

Visitekaartje

Leuven Walks

Visitekaartje, brochure, stickers en toegangstickets

OCMW Leuven

Nieuwjaarskaart

Leuven Leisure

Postkaarten

Brickprints

Visitekaartje

Leuven Leisure

Brochure